Stel ons je vraag

Adres

Maria Theresiastraat 123
3000 Leuven

Toko Space
Statiestraat 139
2600 Berchem

Facturatie

De Betrokken Partij VZW
Maria Theresiastraat 123
3000 Leuven
BTW BE0746786370
IBAN – BE21 0018 8561 2403
RPR Leuven

Wie zijn wij?

 

De Betrokken Partij is een netwerk van experts, dat mensen in beweging brengt rond maatschappelijke thema’s. Op basis van straffe vakkennis, ervaring en innovatie pakken we samen met onze klanten complexe veranderprocessen en maatschappelijke uitdagingen aan.

Onze aanpak is toepasbaar op verschillende domeinen: met ons team van 40 experts hebben we altijd wel het juiste talent in huis én beschikken we over een breed netwerk waarmee we de extra juiste man/vrouwkracht op het juiste moment kunnen aankoppelen.

Op deze manier vind je alles onder 1 dak, ontzorgen we jou en lopen processen gestroomlijnd. Bij De Betrokken Partij bundelen Bpact, Indiville, Levuur en Tree company hun krachten en vormen ze samen een sterk netwerk met ervaring en expertise in participatie, onderzoek en engagement.

 

Maak gebruik van onze raamcontracten

Via De Betrokken Partij kan je als klant gebruik maken van de Raamovereenkomsten Burgerparticipatie – Burgerpanels (CIPAL en VERA) waarvan onze partners Indiville, Tree company en Bpact houder zijn.

Waarom een raamovereenkomst?  tijdsbesparing x geldbesparing.

Als bestuur hoef je op deze manier geen medewerkers in te zetten voor de verplichte maar tijdrovende gunningsprocedure: lastenboeken opstellen, offertes opvolgen en gunningen toewijzen. Bovendien kan je profiteren van enorme schaalvoordelen, wat vooral voor kleinere spelers een groot voordeel is.

Wil je meer weten over onze raamcontracten?