Gratis minigids: Geraak geïnspireerd voor jouw mobiliteitsaanpak

Gratis minigids: Geraak geïnspireerd voor jouw mobiliteitsaanpak

Groen licht voor jouw mobiliteitsplan

Mobiliteit is altijd in beweging en meer dan ooit een hot topic in onze samenleving. Het thema heeft impact op heel wat aspecten van ons leven. Denk aan duurzaamheid, leefbaarheid, gezondheid en veiligheid. We staan momenteel voor een kruispunt.

Vanuit de samenleving is er vraag naar een nieuw beleid en visie. Steeds meer mensen maken zelf een omslag. Het is zaak om als organisatie of overheid de vinger aan de pols te houden en deze omslag te ondersteunen en versnellen. De Betrokken Partij versterkt jou hierin met waardevolle inzichten in de veranderende behoeftes en visies van betrokken burgers.

We verzamelden de inzichten uit onderzoek en participatietrajecten met burgers in een minigids Mobiliteit, waarin we ook enkele van onze mobiliteitsonderzoeken in de spotlight zetten.

Laat de minigids je inspireren om de weg van de duurzame ontknoping in te slaan, met sterke inzichten en gedragen keuzes.

Wilt u zelf een participatietraject opzetten voor uw organisatie? We helpen je graag! Neem dan zeker contact met ons op.